onsdag 13 augusti 2008

Om SUN-GARD's solfilm

SUN-GARD arkitektoniska solskydd fönster filmer erbjuda dina fönster skydd mot värme, reflexer, UV-skydd, bleknar samtidigt som det sparar pengar och gör ett rum bekvämare. Oavsett om det är till hemmet, kontoret eller skyltfönster, SUN-GARD har en film för dina behov.

Med tiden, solens värme och skadliga UV-strålar bidra till att mattas av inredning möbler, tyger, konstverk och golv och kan orsaka ojämn eller mycket varma temperaturer i en byggnad. Solen orsakar också irriterande reflexer som kan bli ett störningsmoment på arbetsplatsen. SUN-GARD filmer hjälpa till att få alla dessa problem, eftersom de blockerar upp till 99% av UV-strålar och reflekterar upp till 67% av solens värme.

Vad kan Solskydd Window Film göra för dig?

Minska Glare
Från datorskärmar på arbetsplatsen till tv-apparater i hemmen, bländning är en oönskad gäst. SUN-GARD solskydd fönster filmer kan minska ögonen och gör dig mer om på kontoret eller i hemmet genom att minska upp till 85% av bländning. Du kommer att bli mer produktiva och bekvämt på kontoret och hemma.

Minska Fading
SUN-GARD solskydd fönster filmer minska bleknar. Solen tonar bort allt inklusive tyger, draperier, möbeltyger, mattor, konst och möbler. SUN-GARD solskydd fönster filmer skärmen ut nästan alla av de skadliga ultravioletta strålar och kan bidra till att minska med upp till 80% av de bleknar du inte vill.

Minska energikostnaderna och Köp Comfort
SUN-GARD solskydd fönster filmer spara pengar och lägga till din komfort. SUN-GARD solskydd fönster filmer kan eliminera upp till 78% av solvärme vinna. Minskad solvärme få leder till minskade luftkonditionering och ökad komfort på grund av extrem värme. SUN-GARD solskydd fönster filmer kan också förhindra inne värme från att komma ut genom ditt fönster på vintern.

Gör Din Glass säkrare
SUN-GARD solskydd fönster filmer hjälpa till med att bevara bitar av glas tillsammans, om det någonsin brutits. Detta kommer att bidra till att skydda insidan inredning och minska risken för människors skada. Inte dock att samtidigt som solskydd film kan hjälpa till med att bevara glas tillsammans, Safety & Security filmer är avsedda att skydda och bevara glas tillsammans göra dem effektivare för säkerheten.

Inga kommentarer: