onsdag 13 augusti 2008

Mer om Solfilm

Minskar Fastighetsförmedling skador orsakade av Fading

Fönster filmer blockera ut nästan alla av solens skadliga ultravioletta strålning-Mellan 95 och 99 procent. Dessa UV-strålar, i kombination med solens värme, är de huvudsakliga orsakerna till färg bleknar i golv, mattor, möbler och handelsvaror. Med fönstret film, värdefull egendom och ägodelar vistelse letar ny längre.

Lägger Privacy and Enhanced Överklagande

De färgämnen och metaller som används i fönstret filmer också lägga till en nivå av privatlivet till ett hem, skyltfönster eller kontor. Färgen på filmen gör det svårare att se genom glaset behandlas med window-film. Dessutom har vår finns i flera olika nyanser som kan väljas för att förbättra dess utseende i alla hemma eller byggnad.

Främjar frisk hud

UV-strålning bidrar till tidigt åldrande, rynkor, hudstörningar och mer dödliga fortfarande, hudcancer. Men med behandlade glas i ditt hem, skyltfönster, eller kontoret, dessa risker minskas tack vare UV-blockerande effekt.

Sänker energikostnader

Fönster filmer oftast betalar sig inom två till fem år i minskade luftkonditionering costs.As alla näringsidkare kan berätta för er, det största problemet i kommersiella eller lägenhet byggnader är luftkonditionering
Människor i södra och västra sidan av byggnaden är för varmt och i norr och öster sidor av byggnaden är för cold.Window Toningssystem hjälper lösa dessa problem genom att sänka värmen vinna och göra medarbetare och hyresgäster bekvämare


Teknisk information

GlassGard laboratorietest Performances
I tester som genomförts vid University of New South Wales, Sun-Gard Safety Film har visat sig vara överlägsen alla andra filmer testas. Sun-Gard Safety Film är den enda trygghet film ta emot en klass A passerar under Australian Standard 2208 (säkerhetsglas Material - Human Impact överväganden).

Bomber
Fältstudier har visat att Sun-Gard Safety Film kommer att tåla en bomb blast som påverkar kraft av 100 PSI, motsvarande en total kraft under hela testet fönster på 70 ton. I ett annat test, en NATO-standard frågan fragmentering antipersonella granat var detonera, en meter från en 6mm rutan behandlats med Sun-Gard Safety Film, och den inte tränga igenom glaset panelen.

Kulor och Bandits
Brittiska tester har visat Sun-Gard Safety Film måluppfyllelse som ett anti-spalling agent. I vissa situationer, en Spall (cone) av glas är rubbas från bullet-motstånd mot glas strax bakom den plats där påverkan även om bullet inte passerar glaset. I högriskområden behovet av sekundär skärm kan elimineras med Sun-Gard Safety Film.

Eld
Sun-Gard Safety Film kan eliminera behovet av trådbunden eller brand-rankade glas. Tester visar att Sun-Gard Safety Film kommer att hindra fönster sönder i upp till 25 minuter, vilket hindrar syre från bränsle till en brand.
Sun-Gard Safety Film själv är rankade brandsäker. Det kommer att tåla mycket höga temperaturer, och när det inte smälter - i 250o C - det har inte producera giftiga rökgaser. Faktum är att det material som används i Sun-Gard Safety Film konstruktion, Melinex, även klarar stränga säkerhetskrav enligt internationella myndigheter för användning i flygplan.

Burglars Och vandaler
I ett University of New South Wales test, glas-skärpa kvaliteter av Sun-Gard Safety Film belystes. I detta test, ett Cricket ball, stål bult och mutter, en halv hus-Brick, en kälke hammare och en pick var alla används för att attackera ett enda blad av Sun-Gard Safety Film-behandlade glas. Även efter denna serie av attacker, inträde genom glaset panelen inte var möjligt.

Olyckor
Till vardags skydd mot skador i olyckor, Sun-Gard Safety Film är idealisk för skolor, affärer, kontor, fabriker och bostäder - i hela trasigt glas kan vara farligt. Australian test har visat Sun-Gard Safety Film påverkan styrkan att vara långt utöver de provningskrav. Och Sun-Gard Safety Film höjer splittras-resistens av glas. Det håller trasigt glas tillsammans, vilket minskar risken för dödlig flygande skärvor av glas.

Explosions
I raffinaderier, kemiska fabriker eller industrier där det finns en chans att en explosion inträffar, användning av Sun-Gard Safety Film i alla fönster ger säkerheten och förhindra skador av flygande glas i händelse av en explosion.

Inga kommentarer: